ONS DREAMTEAM

CHANTAL SCHELBERGEN
CHANTAL SCHELBERGENSkinmaster
Chantal is een ervaren huidspecialiste, die zich gespecialiseerd heeft in het verjongen en verbeteren van de huid. Met haar passie voor de huid, haar uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is zij een echte expert voor al jouw huidproblemen.
Nikki van Nieuwenhoven
Nikki van NieuwenhovenAllround Schoonheidsspecialiste
Nikki is allround schoonheidsspecialiste met een passie voor haar vak.
Je kunt bij haar terecht voor diverse gezichtsbehandelingen zoals onder andere Green Peel, Natural Facelifting, Massage, Browshaping etc. Nikki is werkzaam op donderdag, vrijdag en zaterdag.
MAUREEN PRINS
MAUREEN PRINSHuidtherapeut
Maureen Prins werkt bij ons als huidtherapeut namens Cosmetique Totale. Zij zijn marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Bovendien komen diverse behandelingen in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.
DRS. KATJA KALB
DRS. KATJA KALBCosmetisch Arts
Drs. Katja Kalb is een ervaren cosmetisch arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Je kunt bij haar terecht in onze praktijk voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren d.m.v. botox, fillers en PDO draden.

RACHEL WEIJENBERG
RACHEL WEIJENBERGPermanent make-up artist
Met meer dan 10 jaar ervaring behoort Rachel tot één van de toppers in dit vak. Ze is opgeleid en gecertificeerd door Nouveau Contour.
Rachel heeft oog voor perfectie en is expert in de nieuwste permanent make-up technieken zoals microblading en hairstroke techniek.

ANOUK HOVING
ANOUK HOVINGVoedingsdeskundige
Mijn naam is Anouk, 27 jaar en sinds oktober 2017 mama van Stan.
Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als voedingsdeskundige. Tijdens mijn business studies heeft mijn interesse in voeding en natuurgeneeskunde toch de overhand genomen. Door vele boeken te verslinden en verschillende opleidingen te volgen in voeding en natuurgeneeskunde heb ik me hier verder in verdiept en ontwikkeld. Al snel volgde de beslissing om een studie in Orthomoleculaire Geneeskunde te volgen en fulltime aan de slag te gaan als voedingsdeskundige.